Masz ochotę na coś wyrazistego w smaku? Przedstawiamy sałatkę z tuńczyka z pietruszką, kaparami i chrupiącym pieczywem – idealnie trafiającą w Twoje gusta! Ta sałatka to harmonijne połączenie intensywnych smaków, które zaskoczy Cię swoją spójnością. A do tego? Bogactwo witamin z grupy B, żelaza i witaminy C. Gotowy na kulinarne przeżycie?
Sałatka z tuńczyka z natką pietruszki, kaparami i pieczywem
Składniki
Kalorie
Bialko
Weglowodany
Tluszcz
Blonnik
Kategorie
Sposób przygotowania
Zaczynamy od umycia selera naciowego, po czym kroimy go na drobne kawałeczki.
Tuńczyk odcedzamy i przenosimy do miski.
Następnie do tuńczyka dodajemy seler naciowy, kapary, majonez, świeżo posiekaną natkę pietruszki oraz doprawiamy solą i pieprzem. Całość dokładnie mieszamy.
Podawaj sałatkę z chrupiącym pieczywem na boku. Życzymy smacznego!