Odkryj smak włoskiego raju z naszym pstrągiem łososiowym po włosku, w towarzystwie aromatycznych pomidorów suszonych i delikatnego ryżu. Nasza świeża i bogata w omega-3 ryba jest przygotowana zgodnie z najlepszymi włoskimi tradycjami kulinarnymi, a dodatek suszonych pomidorów dodaje intensywności smaku i aromatu. Podajemy z delikatnym ryżem, aby stworzyć idealne połączenie smaków i tekstur. To danie nie tylko zadowoli Twoje podniebienie, ale także przeniesie Cię w podróż do słonecznej Italii. Odkryj prawdziwy smak Italii w każdym kęsie!
Pstrąg łososiowy po włosku
Składniki
Kalorie
Bialko
Weglowodany
Tluszcz
Blonnik
Kategorie
Sposób przygotowania
- Pstrąga spłukać wodą, natrzeć ziołami, posiekanymi drobno pomidorami, przeciśniętym przez praskę czosnkiem i oliwą.
- Zawinąć w folię aluminiową / rękaw i upiec przez ok. 20 minut w 200 stopniach.
- Zjeść z ugotowanym ryżem.