Odkryj smakowite oblicze ryb w Twoim codziennym menu dzięki naszej paście z wędzonego pstrąga i twarogu. Połączenie delikatnego smaku pstrąga z kremowym twarogiem i świeżym szczypiorkiem tworzy wyjątkową kompozycję, która wzbogaci Twoje kanapki i nie przytłoczy charakterystycznym smakiem ryby.
Pasta z wędzonego pstrąga i twarogu ze szczypiorkiem, warzywami i pieczywem
Składniki
Kalorie
Bialko
Weglowodany
Tluszcz
Blonnik
Kategorie
Sposób przygotowania
Wędzonego pstrąga oczyszczamy z ości i kroimy na drobniejsze fragmenty.
Szczypiorek drobno siekamy, a następnie łączymy go z twarogiem w misce.
Doprawiamy całość solą i pieprzem do smaku, mieszając dokładnie składniki.
Podawaj tę smakowitą pastę z różnorodnymi warzywami i świeżym pieczywem, ciesząc się jej delikatnym i wyrafinowanym smakiem. Smacznego!