Szukasz idealnego “fit-batonika” niezawierającego konserwantów? Spróbuj naszych domowych batoników owsianych z czekoladą, orzechami arachidowymi i miodem! Te chrupiące batoniki łączą w sobie dobroczynne kwasy tłuszczowe z orzechów, błonnik z płatków owsianych, wartościowe białko z mleka oraz intensywny smak gorzkiej czekolady. Warto dać im szansę!
Owsiane batoniki z czekoladą, orzechami arachidowymi i miodem
Składniki
Kalorie
Bialko
Weglowodany
Tluszcz
Blonnik
Kategorie
Sposób przygotowania
Siekamy orzechy oraz czekoladę. Następnie mieszamy wszystkie składniki dokładnie i formujemy z masy batoniki.
Gotowe batoniki wkładamy do lodówki, najlepiej na całą noc, by nabrały odpowiedniej konsystencji. Gotowe do spożycia następnego dnia. Smacznego!