Odkryj niebiańską przyjemność smaku w naszych keto racuszkach z masłem orzechowym! Te puszyste, bezglutenowe racuszki są idealnym wyborem dla tych, którzy dbają o swoje zdrowie i smakującą ucztę. Nasze racuszki są niskowęglowodanowym przysmakiem, a masło orzechowe dodaje im wyjątkowej kremowości i bogatego smaku. Gotowe w mgnieniu oka, są doskonałym rozwiązaniem na szybki i zadowalający posiłek lub przekąskę. Podnieś kubek kawy i ciesz się bezgrzesznym smakiem.
Keto racuszki
Składniki
Kalorie
Bialko
Weglowodany
Tluszcz
Blonnik
Kategorie
Sposób przygotowania
- Żółtka oddzielić od białek i wymieszać ze śmietanką. Dodać mąkę kokosową i dokładnie wymieszać na gładką masę. Dodać wanilię, cynamon oraz słodzik.
- W drugim naczyniu ubić na sztywno pianę a następnie delikatnie połączyć obydwie masy.
- Jabłko zetrzeć na tarce i dodać do ciasta.
- Smażyć na dobrze rozgrzanym tłuszczu.
- Podawać z masłem orzechowym.