Zapraszamy do odkrycia smaków włoskiej kuchni z naszymi kanapkami z mozzarellą i pesto, wzbogaconymi o soczyste pomidory i pikantną rukolę. Ta symfonia smaków, zamknięta między kromkami chrupiącego pieczywa, to doskonałe połączenie kremowej mozzarelli, aromatycznego pesto, świeżych pomidorów i lekko ostrej rukoli. Idealne na szybki lunch, elegancki brunch czy jako smaczna przekąska w ciągu dnia – te kanapki są kwintesencją prostoty i elegancji, dostarczając jednocześnie bogactwa smaków i odżywczych składników. Pozwól sobie na chwilę włoskiej przyjemności z naszymi kanapkami z mozzarellą i pesto i przekonaj się, jak łatwo można przenieść kulinarny geniusz Italii na Twój stół.
Kanapki z mozzarellą i pesto
Składniki
Kalorie
Bialko
Weglowodany
Tluszcz
Blonnik
Kategorie
Sposób przygotowania
- Mozzarelle pokrój w paski.
- Chleb posmaruj pesto, połóż na nim ser, pomidora oraz rukolę.