Jesteś fanem tradycyjnych dań, ale preferujesz kuchnię bezmięsną? Dzięki naszej wersji spaghetti bolognese na bazie tofu, znane smaki włoskiej kuchni dostępne są w wersji wegetariańskiej! Zastąpienie mielonego mięsa tofu i odpowiednie przyprawy sprawią, że nie zauważysz różnicy w smaku. Odkryj ulubione spaghetti w nowej, vege odsłonie. Smacznego!
Vege spaghetti bolognese
Składniki
Kalorie
Bialko
Weglowodany
Tluszcz
Blonnik
Kategorie
Sposób przygotowania
- Makaron ugotować według instrukcji na opakowaniu.
- Oliwę rozgrzej na patelni, dodaj pokruszone tofu, sos sojowy, przyprawy i przez chwilę podsmaż.
- Dodaj przecier pomidorowy i smaż jeszcze przez chwilę.
- Na talerz przełóż makaron, sos pomidorowy, całość posyp parmezanem. Smacznego!